Dette skyldes som regel et avvik mellom oppdragsslutt-dato og fornyelsesdato/annonseperiode registrert mot Finn i markedsføringsfanen – ikke at annonsen faktisk er i ferd med å fjernes. Etter at "til-dato" er oppdatert må man huske å oppdatere Finn-annonsen, slik at ny dato blir overført til Finn.
Slik sjekker og retter du det
Gå til markedsføringsfanen på oppdraget og sammenlign fornyelsesdatoen mot Finn med oppdragsslutt-datoen på hovedoppdraget. Er det avvik, korriger fornyelsesdatoen slik at den samsvarer med reell oppdragslengde.
Er alt riktig satt opp, men du fortsatt får varselet?
Annonsen fjernes ikke automatisk før dato lagt inn i feltet "Til (Finn, Spring)" inntreffer så lange datoen er overført til Finn (oppdatert etter at dato ble lagt inn). For prosjekt/byggetrinn- annonser gjelder egne regler for publisering og du kan trygt se bort fra varselet, men gi oss gjerne beskjed slik at vi kan bekrefte om det er et mønster på flere oppdrag.


